pakhuis image

Beoordelingen van klanten

Rob N.

Graag wil ik u danken voor de snelle service vorig jaar om de box te kunnen huren en verblijf ik met vriendelijke groet,

Rudy R.

Ik huur al enige jaren met grote tevredenheid een opslagbox in Almelo voor opslag van archief en (overtollige) huisraad. Ik heb op korte termijn een grotere opslagruimte nodig, aangezien ik een groter deel van mijn huidige inboedel wil gaan opslaan i.v.m. werkzaamheden elders in Nederland.

Inge

Huib, bedankt nog voor de supermooie opslagruimte, waar we een aantal jaren fijn gebruik van hebben gemaakt. Gr Inge.

Y. Fuykschot

Ik huur al een aantal maanden een opslagruimte voor onze webwinkel bij Het Pakhuis en ben zeer tevreden. Het is een moderne, schone en veilige ruimte die van alle gemakken is voorzien, zoals transportmiddelen, de mogelijkheid om overdekt te laden en lossen, een koffie- en frisdrankautomaat en een toilet. Wegens groei zijn we inmiddels al twee keer intern naar een grotere ruimte verhuisd en dit is telkens zeer vlot en flexibel opgepakt door de eigenaar.
De ruimtes zijn, zeker voor de geboden kwaliteit, niet duur. Een aanrader voor iedereen die opslagruimte in Enschede zoekt!

R. van Leeuwen

Onlangs heb ik een grote opslag box gehuurd via Pakhuis Enschede. Ik ben zeer snel geholpen en erg tevreden over de ruimte. Het was een mooie schone ruimte en zeer goed beveiligd met meerdere camera systemen! Super, echte aanrader als je verhuis dozen wilt opslaan! groet, RM

N. Wannink

Tijdens verhuizing opslag gehuurd in Enschede.. Zeer goed bevallen en de prijs was ook zeer gunstig.. Goede service en fijn contact.

J. Brandsma

Onlangs heb ik opslagruimte gehuurd tijdens mijn verhuizing bij Pakhuis Opslag in Enschede. Een zeer nette ruimte met vele mogelijkheden voor het gebruik van karren en dergelijken. Alles was netjes, schoon en opgeruimd. De ruimte is goed beveiligd en verlichting doet het allemaal. Prima geregeld. Ook het contact met de verhuurder verliep prima. Aardige mensen die goede service leveren. Opzeggen van de opslagruimte was ook gemakkelijk geregeld. Zeer tevreden!

N. Jansen

Ik beschikt over 2 opslagruimtes, omdat één grote ruimte op dat moment niet beschikbaar was, en ben daar zeer tevreden over. Alle ruimtes zijn schoon, droog, goed beveiligd en verlicht. Ik moet regelmatig spulletjes wisselen, op zeer wisselende, niet te plannen momenten, en het is dan ook geweldig dat ik daar op elk moment van de dag, 7 dagen per week, bij kan. Een aanrader, mede door de gunstige huurprijzen.

B. Vogelaar

Net voor 3 maanden mijn inboedel in opslag gehad bij Het Pakhuis in Enschede. Ik was 1 van de eerste huurders van een ruimte en heb er een zeer goed gevoel aan overgehouden. Mooie nette ruimtes, zelfs met vloerbedekking en alles wordt bewaakt en opgenomen. En ze waren zeker de goedkoopste in de omgeving.

A. Heetebrij

Ik dank u hartelijk voor uw service. Het was een waar genoegen onze spullen in zo'n net pakhuis te kunnen opslaan.

J. Groeneveld

Ik sluit me aan bij de positieve ervaringen van andere Pakhuis klanten. Prima kwaliteit en een redelijke prijs. Houden zo! Perfecte dienstverlening, mooie ruimtes, prima faciliteiten. Keurig, schoon, echt een aanrader. Absoluut niet te duur.

H. Nijzing

Wij hebben tussen de verhuizing door gebruik gemaakt van de opslagruimtes in Hengelo. En dat is ons uitstekend bevallen. De locatie ligt mooi centraal en is zeer goed onderhouden. En in vergelijking met de andere opslagbedrijven in Hengelo is Het Pakhuis zeker de goedkoopste.
Ineke

H. Eggerding

Prima service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

W. Stegehuis

Voor mijn werk heb ik al enkele jaren een loods bij Het Pakhuis. De service van Het Pakhuis is erg goed. Het Pakhuis beschikt over mooie, droge ruimten, met een goede beveiliging en automatische lichtpunten waardoor je nooit in het donker staat. De kwaliteit prijsverhouding is erg goed. Een aanrader voor iedereen die opslagruimte zoekt.

M.

Prima service. Een ideale oplossing voor een goede prijs!

Verhuisbedrijf Engelbertink

Wij hebben een verhuisbedrijf en een klant van ons zocht een tijdelijke opslagruimte. Dat is dus gelukt bij Het Pakhuis. Wat een goede service kregen wij hier. Echt perfect. De ruimte is netjes en schoon en voorzien van karren en dergelijke. En het is ook zeker niet duur. Groeten Verhuisbedrijf Engelbertink

Een zeer mooie locatie, die heel makkelijk te bereiken is. Het wordt erg goed schoon gehouden en bij een probleem word je direct geholpen. Groeten Jan

Ik sla hier een groot gedeelte van de voorraad van mijn webwinkel op. De ruimtes zijn schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal dus om je voorraad tegen een laag tarief op te slaan.

Wegens tijdelijk ruimtegebruik tussen twee verhuizingen zochten wij een oplossing voor opslag. Zo zijn we terecht gekomen bij "Het Pakhuis". De perfecte oplossing. Keuze uit verschillende opslagruimtes. Goed schoon, droog, uitstekende beveiliging en prima toegankelijk. Voor ons was het ideaal. Indien wij of bekenden van ons ruimte nodig hebben, dan weet ik “Het Pakhuis” te vinden.

T. Doorn

Super nette locatie in Enschede, had er nog nooit van gehoord maar door een snelle verhuizing moest ik tijdelijk mijn inboedel opslaan. Bedankt voor de goede service en mocht het ooit weer nodig zijn weet ik Het Pakhuis te vinden. 

 
 

ContactContact

7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 staan wij voor je klaar!

Enschede 053 4 333 345
Almelo 0546 820 820
Hengelo 074 2 470 370

 Direct alle prijzen

 

 Volg ons op Twitter

Contact

7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 geopend.
Postadres | 7545 NK Enschede Wethouder Nijhuisstraat 28

Locaties

Enschede

053 4 333 345

Frederikastraat 71

routebeschrijving

Almelo

0546 820 820

Dollegoorweg 5

routebeschrijving

Hengelo

074 2 470 370

Oude Postweg 26

routebeschrijving

U kunt onze vestigingen alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0546-820820 of per e-mail op info@pakhuis-opslag.nl

Locatie

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag, maandag t/m zondag van 08:00 - 20:00 of stuur ons een mail.

 0546 820 820

We nemen zo spoedig contact met je op.