pakhuis image

 

 

Sponsoring

De kracht van kinderen

Plan werkt in de directe leefomgeving van kinderen aan blijvende verbetering van hun levensomstandigheden. Plan doet dit met kindgerichte gemeenschapsprojecten die armoede aan de basis aanpakken. Plan gelooft in de kracht van kinderen en gelooft dat zij zelf heel goed weten wat zij nodig hebben. Daarom luistert Plan naar kinderen en betrekt hen bij alle activiteiten. Samen met hen werkt Plan aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen, aan de hand van een vastomlijnd stappenplan.

 
 

‘Because I am a Girl

Met de campagne 'Because I am a Girl' komt Plan Nederland op voor meisjes in ontwikkelingslanden. Plan zorgt voor goed onderwijs en overtuigt ouders van de noodzaak hun dochters naar school te laten gaan. Plan leert meisjes op te komen voor hun rechten en dringt er bij regeringen op aan dat alle kinderen dezelfde onderwijskansen moeten krijgen. Ga voor meer informatie naar www.plannederland.nl.

Lachen is gezond

In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie. Inmiddels heeft het werkterrein van CliniClowns zich enorm uitgebreid naar kinderafdelingen van ruim honderd ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt naar aard van de ziekte en/of duur van de opname.

Maar niet alleen in ziekenhuizen vind je kinderen die het moeilijk hebben. Velen van hen worden thuis verpleegd/verzorgd, of verblijven in bijvoorbeeld instellingen voor kinderrevalidatie en de gehandicaptenzorg. Ook deze kinderen wil CliniClowns graag bereiken. Daarom zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe diensten om meer kinderen met een ziekte en/of handicap afleiding en plezier te bieden. Op dit moment bereikt CliniClowns met al haar diensten een derde van alle kinderen met een ziekte en/of handicap. Ga voor meer informatie naar www.cliniclowns.nl.

Ook u kunt uw steentje bijdragen. Kijk op de website http://www.goededoelentest.nl om erachter te komen welk goede doel het beste bij u past.

 
 

Contact

7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 geopend.
Postadres | 7545 NK Enschede Wethouder Nijhuisstraat 28

Locaties

Enschede

053 4 333 345

Frederikastraat 71

routebeschrijving

Almelo

0546 820 820

Dollegoorweg 5

routebeschrijving

Hengelo

074 2 470 370

Oude Postweg 26

routebeschrijving

U kunt onze vestigingen alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0546-820820 of per e-mail op info@pakhuis-opslag.nl

Locatie

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag, maandag t/m zondag van 08:00 - 20:00 of stuur ons een mail.

 0546 820 820

We nemen zo spoedig contact met je op.