pakhuis image

nieuws

Online huren nu beschikbaar!
Friday 06 September 2019 - 19:43

Online huren nu beschikbaar!

Het Pakhuis was er ruim 15 jaar geleden als één van de eerste self storage bedrijven in Nederland al vroeg bij, en dat we niet stil zitten blijkt ook weer uit de volgende stap! Alles gaat digitaal en zo ook het huren van een opslagruimte, u huurt nu een opslagbox vanuit uw luie stoel thuis op de laptop of telefoon in 5 simpele stappen. Er komt geen papier meer aan te pas, alles kan in cloud! En dat is nu het bijna 2020 is voor ons een logische en duurzame stap vooruit. En het werkt super simpel en u wordt ondersteund daar waar nodig. Éénmaal online de box gehuurd, wordt u nog wel steeds persoonlijk te woord gestaan door één van onze medewerkers op de locatie naar keuze zodat u exact weet hoe alles werkt. Kijk snel op de homepagina, en zie hoe simpel het kan zijn!


Pakhuis breidt weer uit!
Sunday 01 September 2019 - 11:21

Pakhuis breidt weer uit!

Er wordt weer hard gewerkt aan de zoveelste uitbreiding van de Pakhuis formule! Dit keer is Almelo aan de beurt, momenteel wordt een naast gelegen ruimte gestript en klaar gemaakt voor het inbouwen van een 30 tal extra ruimtes op de beganegrond. Hier worden de nieuwste technieken m.b.t beveiliging, en conditionering toegepast. De volledige ruimte zal verwarmd worden middels vloerverwarming en in alle hoeken worden er camera's geplaatst voor een extra veilig gevoel. Nog dit jaar zullen de eerste ruimte beschikbaar zijn voor de verhuur, wees er snel bij!


Nieuwe website gelanceerd!
Monday 01 July 2019 - 13:04

Nieuwe website gelanceerd!

Na flinke tijd van overleg en voorbereiding is de voorkant van de nieuwe website definitief klaar. Er is samengewerkt met verschillden bedrijven om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Wat men niet ziet is dat achter de voorkant van de site een flinke administratief database schuil gaat die er later dit jaar voor gaat zorgen dat u als klant de actuele voorraad boxen op elke moment van de dag kan inzien en nog beter ook direct kunt huren. Het stappenplan van het zoeken tot het huren van een ruimte is straks met een aantal simpele klikken te doorlopen. Alles gaat digitaal, van uitrekenen van de benodigde ruimte, het tekenen van het contract tot het betalen via iDeal, het wordt kinderspel met de nieuwe website van het Pakhuis.  


 

Contact

7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 geopend.
Postadres | 7545 NK Enschede Wethouder Nijhuisstraat 28

Locaties

Enschede

053 4 333 345

Frederikastraat 71

routebeschrijving

Almelo

0546 820 820

Dollegoorweg 5

routebeschrijving

Hengelo

074 2 470 370

Oude Postweg 26

routebeschrijving

U kunt onze vestigingen alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0546-820820 of per e-mail op info@pakhuis-opslag.nl

Locatie

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag, maandag t/m zondag van 08:00 - 20:00 of stuur ons een mail.

 0546 820 820

We nemen zo spoedig contact met je op.