Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

zakelijke opslagruimte

Het Pakhuis Self-Storage is hét adres voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld uw archief of inventaris. In onderstaande voorkomende situaties kunt u een tijdelijk tekort aan ruimte ondervinden, waarbij wij voor u direct een passende oplossing hebben.

U kunt een opslagruimte bij Het Pakhuis Self-Storage op zakelijk gebied gebruiken onder andere gebruiken voor:

  • Archiefopslag
  • Seizoensgebonden goederen
  • Onderhoudsonderdelen
  • Bouwmaterialen
  • Promotiematerialen
  • Webshopvoorraad

Waarom opslag huren bij Het Pakhuis Self-Storage?
Prijs: Wij hebben de goedkoopste opslagruimtes in Twente.

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons pand is voorzien van 24-uurs camerabewaking. Het elektronische toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat alleen personen met de juiste pincode of sleutel de opslagruimte kunnen betreden.

Betrouwbaarheid: Onze droge en verwarmde opslagruimtes zorgen ervoor dat u uw goederen onbezorgd kunt opslaan.

Flexibiliteit: U wilt tijdelijk uw spullen kwijt, dus u wilt niet vastzitten aan een langlopend contract. Dat kan bij ons! U huurt de opslagruimte voor minimaal vier weken en daarna kunt u eenvoudig het contract opzeggen.

Service en gemak: De wensen van de klant staan bij ons centraal. Zo kunt u als huurder bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze transportmiddelen, zoals transport- en palletkarren en steekwagens. Hoe groot of hoe klein uw opslagbehoefte ook is, wij zullen u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze opslagruimtes variëren in grootte van 1 tot 100 m3. De ruimtes van Het Pakhuis Self-Storage voor tijdelijke of permanente opslag, zoals archiefopslag, variëren in grootte van 1 tot 60 m2 vloeroppervlak en hebben doorgaans een vrije stapelhoogte van 3 m.

Ruime openingstijden: Onze opslagruimtes zijn dagelijks, dus ook in het weekend, van 06.00 – 23.00 uur voor u toegankelijk. U komt dus niet snel voor een dichte deur te staan.
Locaties: Onze opslagruimtes zijn verspreid op vier locaties door heel Twente. Zo is er altijd een ruimte bij u in de buurt.

Geen BTW: U betaalt geen BTW over de huur van opslagruimte.

Welke zakelijke huurders gingen u voor?
Coca-Cola, Camel, Maasland, Qredits, Ministerie van Justitie, Fusite, Raedthuys, Lay’s chips, Ford, CreatieStudio, AveleynSDT, Flon 4000 international, Twente Milieu, Terres des hommes, Stimorol, Grolsch

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws