Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

particuliere opslagruimte

Onze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor het opslaan van inboedels voor particulieren. Het is dus niet verwonderlijk dat maar liefst 80 % van onze opslagruimtes in gebruik zijn bij particuliere klanten. In onderstaande voorkomende situaties kunt u een tijdelijk tekort aan ruimte ondervinden, waarbij wij voor u direct een passende oplossing hebben.

U kunt een opslagruimte bij Pakhuis Opslag op particulier gebied onder andere gebruiken voor:


  • Verhuizen: Uw nieuwe woning is nog niet helemaal klaar. Door uw inboedel op te slaan, creëert u meer werkruimte.

  • Verbouwen: Krijgt u een nieuwe dakkapel of wordt de woonkamervloer vervangen? Door uw inboedel op te slaan, creëert u meer werkruimte.

  • Huis verkopen: Wanneer uw woning te koop staat, is het handig het overtollige huisraad tijdelijk op te slaan, zodat uw woning er opgeruimd en ruimtelijk uitziet.
  • Seizoensgebonden goederen: U kunt hierbij denken aan uw tuinstel, ski’s, mountainbike, winterbanden, etc.

  • Samenwonen: Vaak komen er bij samenwonen twee inboedels bij elkaar. Door uw overtollige meubels op te slaan, creëert u meer leefruimte.

  • Scheiding: U bent verwikkeld in een echtscheiding en trekt tijdelijk in bij een kennis of familielid. Het opslaan van uw inboedel geeft u extra rust.

  • Overlijden: Bij een sterfgeval komt er al genoeg op u af. Door het opslaan van de inboedel kunt u in alle rust nadenken over de toekomstige bestemming van deze spullen.


Waarom opslag huren bij Pakhuis Opslag

Prijs: Wij hebben de goedkoopste opslagruimtes in Twente.

Veiligheid: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons pand is voorzien van 24-uurs camerabewaking. Het elektronische toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat alleen personen met de juiste pincode of sleutel de opslagruimte kunnen betreden.

Betrouwbaarheid: Onze droge en verwarmde opslagruimtes zorgen ervoor dat u uw goederen onbezorgd kunt opslaan.

Flexibiliteit: U wilt tijdelijk uw spullen kwijt, dus u wilt niet vastzitten aan een langlopend contract. Dat kan bij ons! U huurt de opslagruimte voor minimaal vier weken en daarna kunt u eenvoudig het contract opzeggen.

Service en gemak: De wensen van de klant staan bij ons centraal. Zo kunt u als huurder bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze transportmiddelen, zoals transport- en palletkarren en steekwagens. Hoe groot of hoe klein uw opslagbehoefte ook is, wij zullen u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze opslagruimtes variëren in grootte van 1 tot 100 m3.

Ruime openingstijden: Onze opslagruimtes zijn dagelijks, dus ook in het weekend, van 06.00 – 23.00 uur voor u toegankelijk. U komt dus niet snel voor een dichte deur te staan.

Locaties: Onze opslagruimtes zijn verspreid op vier locaties door heel Twente. Zo is er altijd een ruimte bij u in de buurt.

Geen BTW: U betaalt geen BTW over de huur van opslagruimte.

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws