Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Opslag van zomer- en winterbanden

Gezien de enorme vraag naar winterbanden in het afgelopen jaar kijken wij bij Pakhuis Opslag naar een oplossing om uw zomer- en winterbanden op een professionele manier tegen een absolute bodemprijs op te slaan. U heeft hierbij de vrijheid om uw banden op te halen wanneer u dat uitkomt. De opslagruimte is beveiligd met onder andere een persoonlijke pincode en beveiligingscamera’s. Aangezien voor de opslag van banden vergunningen noodzakelijk zijn en wij hiervoor investeringen moeten doen, kunnen wij deze opslagfaciliteit alleen aanbieden bij voldoende interesse. Als u belangstelling heeft voor het opslaan van uw zomer- en winterbanden, vult u dan vrijblijvend onderstaand formulier in, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. De opslag zal in principe plaatsvinden in de plaatsen Enschede, Hengelo en Almelo.

Nieuws winterbanden 2010/2011


“Afgelopen winter zijn er 1,2 miljoen winterbanden over de toonbank gegaan. Ruim 70 procent meer dan het seizoen daarvoor,” vertelt Edwin Brinksma van VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de bandenbranche. “De winterband is definitief doorgebroken in Nederland. Door het erbarmelijke weer ontstond vorig jaar een enorme run op winterbanden, in een aantal maten en merken is zelfs schaarste ontstaan.”
BRON: De Weekkrant

”Het niet gebruiken van winterbanden in winterse omstandigheden kan in het buitenland reden zijn voor een boete, strafrechtelijke vervolging en medeaansprakelijkheid bij ongevallen. Reden daarvoor is dat het verkeer in gevaar wordt gebracht omdat men met zomerbanden minder grip op de weg heeft en de remweg onnodig lang is.”
BRON: Interpolis

Klik hier om contact met ons op te nemen.

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws