Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

garageboxen en motorboxen

Kwalitatief de beste opslagunits tegen het laagste tarief, is inmiddels al 10 jaar onze business en niet zonder succes. Om onze formule te vertalen naar ruimtes voor u auto, motor, boot en overige te stallen goederen, is eigenlijk maar een kleine verandering. Vandaar dat wij de eerste stap gezet hebben en kunnen wij u binnen niet al te lange tijd ook voorzien van deze vorm van vastgoed verhuur. 

De toekomstige garageboxen en motorboxen die aan de dezelfde kwaliteitsnormen voldoen als onze bestaande opslagruimtes in de Self Storage vestigingen, zijn op verschillende punten onderscheidend ten opzichte van het bestaande huur aanbod. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de multifunctionele boxen ruimer zijn in zowel lengte als breedte ook zijn de garages hoger dan de gemiddelde garagebox. Dan is het terrein beveiligd met hekken en camera’s. En ook zeker niet onbelangrijk de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. 

De eerste locatie van deze Garageboxen zal aan de Larixstraat in Enschede zijn. Inmiddels zijn alle bouwtekeningen ingestuurd en is het wachten op het startschot. Er worden inmiddels al ruimtes gereserveerd dus mocht u interesse hebben reserveer dan vrijblijvend een garagebox. Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent prijzen of andere zaken, neem dan contact met ons op door de link te volgen en het contact formulier in te vullen. Zie hier de eerste plannen.

 

Voor meer informatie, mail of bel met 053 4 333 345

Zoekwoorden: Garagebox, huren, Enschede, stadsveld, motor, camper, stalling, bewaakt, koop, boxen, nieuw, pakhuis, opslag, ruimte, winterbanden, klusruimte, zzper, bedrijfsruimte

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws