Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Prijslijst opslagruimte almelo | 2018

Klik hier voor de prijslijst van de opslagruimtes in Almelo.

Alle genoemde prijzen zijn; per 4 weken, vrij van BTW, en inclusief sleutels en overige kosten. Bij aanvang huur op basis van automatische incasso betaalt u de eerste huurperiode en een borg die gelijk is aan 1 huurperiode. Wilt u maandelijks een rekenigen ontvangen en de huur zelf overmaken, dan betaald een u een borg die gelijk is aan 2 huurperiodes.

RESERVEREN:

Kan via www.hetpakhuis.nu of via mail naar het email adres opslag@hetpakhuis.nu. En u kunt ons natuurlijk altijd bellen, voor de vestigingen in Almelo kunt u bellen naar 0546 820 820.

VERZEKERING:

Helaas kunnen wij uw opgeslagen goederen niet verzekeren, wij raden u dan ook aan om contact op te nemen met uw vezekeringsmaatschappij. Zij maken dan een splitsing in uw polis en Het Pakhuis wordt dan ook vermeld als risicoadres. Indien er bij Het Pakhuis door omstandigheden iets gebeurd dat schade aan goederen veroorzaakt dan bent u middels uw eigen verzekering verzekerd voor deze schade.

OPZEGGEN:

Kan op www.hetpakhuis.nu en kies dan voor “mijn pakhuis”. Of via aangetekend schrijven naar Wethouder Nijhuistraat 28, 7545 NK in Enschede. De opzegtermijn is 1 volledige kalendermaand.

* BG = beganegrond

* VD1 = 1e verdieping

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws