Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Over pakhuis opslag

Het team van Pakhuis Opslag bestaat uit gedreven en professionele medewerkers, met veel ervaring in de opslagmarkt. Wij kiezen er bewust voor met een klein team te werken. Hierdoor kunnen wij u altijd het scherpste tarief garanderen en tevens de beste persoonlijke service aanbieden. Het Pakhuis Opslag is nu met drie vestigingen in Twente bijzonder goed bereikbaar voor alle inwoners van deze regio.

Ontstaan
Zoals met wel meer goede ideeën het geval is, is ook Pakhuis Opslag ontstaan door toeval. In 2004 lukte het de eigenaar van een grote bedrijfsruimte in Hengelo maar niet het pand te verhuren, zelfs niet tegen een prijs die onder het toen geldende marktgemiddelde lag. Tijdens een trip door de Verenigde Staten kwamen wij het begrip Self-Storage tegen. Het fenomeen vond langzaam zijn weg naar Nederland. Wij hebben het succes ervan een handje geholpen door het eerder genoemde pand in Hengelo op te delen in kleinere opslagboxen. Vele jaren later en honderden opslagboxen verder kunnen we stellen dat we achteraf blij zijn dat de grote bedrijfsruimte destijds niet in zijn geheel verhuurd was.

Missie
Onze missie is het in eigen beheer blijven aanbieden van tijdelijke en permanente opslagruimtes tegen de laagste prijs. Onze hoge servicegraad en het directe, informele contact met de klant zijn en blijven belangrijke pijlers binnen onze organisatie.

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws