Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Garagebox park 'De Larix' Enschede is klaar!


Geplaatst op 19-11-2014 09:32

Na een aantal maanden flink door werken zijn alle garageboxen of beter gezegd multifunctionele boxen in Enschede opgeleverd. Het ziet er zonder overdrijving schitterend uit, volledig naar de huidige tijd en de wensen van de gebruiker.

De multifuntionele ruimtes zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt, ideaal voor de zzper, materiaal, webshop voorraad, seizoensgebonden goederen en ga zo maar door.

Natuurlijk blijven deze boxen ook zeer geschikt voor uw auto, of oldtimer, camper of boot. Alle objecten die binnen de afmeting van de box (600X300X300) kunnen op een zeer kwalitatieve manier gestald worden in onze garageboxen. Het volledige park wordt 24uur per dag door cameras bewaakt vanuit diverse hoeken en het geheel wordt omheind met een elektrische hek en hoge gemetselde muur.

Een perfecte ruimtelijke oplossing centraal in Enschede, tegen een zeer scherpe prijs!

Bel: 053 4 333 345

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws