Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Doodskoppen gespot zich in het Pakhuis!


Geplaatst op 15-05-2013 21:47

Webshops zijn er veel, ik mag gerust zeggen heel veel. Maar de groei uit deze vorm van verkoop is er nog lang niet uit. Het Pakhuis heeft inmiddels al voor tig shops als magazijn mogen dienen en ook daar zien wij een explosiefe stijging in. Soms komen er shops voorbij die erg speciaal zijn in de artikelen die zij aanbieden. We hebben al veel verschillende voorraden voorbij zien komen, waaronder, onderbroeken, trimschoenen, stoelen, computeronderdelen, frisdrank, schoonmaakmiddelen, schilderijen, meubelen, etc etc. En nu dus ook doodskoppen, en niet zomaar doodskoppen maar kristallen schedels.

Skulls4u is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van kristallen schedels en zij beschikken over een zeer ruim assortiment van uitsluitend de beste kwaliteit. Omdat zij rechtstreeks met de beste carvers en werkplaatsen werken in onder andere Brazilië en China, kunnen ze deze kwaliteit leveren tegen eerlijke, scherpe prijzen. Naast kristallen schedels verkopen zij ook andere carvings, bollen en punten.
Op deze website vindt u een deel van onze voorraad.

Kijk op http://www.crystalskulls.eu voor meer informatie!

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws