Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Opslagruimte huren? Eerst de prijzen bekijken!


Geplaatst op 04-02-2013 15:37

Als u behoefte heeft aan tijdelijk extra ruimte, ivm een verhuizing, verbouwing of gewoon als extra opslagruimte. Dan bent u vaak druk met andere zaken dan het uitpluizen van alle verschillende opslag bedrijven en de prijzen die daar gehanteerd worden. Het is helaas vaak zo dat de huurprijzen van de verschillende opslagbedrijven niet bekend worden gemaakt en alleen zijn aan te vragen via een offerte of zelfs alleen op afspraak bij de locatie zelf.

Pakhuis Opslag werkt hierin anders dan elk ander opslagbedrijf. Wij draaien de zaak om en geven u direct alle prijzen (zie, http://www.pakhuis-opslag.nl/prijzen/alle-prijzen-opslagruimte) en alle verschillende maten die beschikbaar zijn. Ook kunt u vooraf uitrekenen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft middels onze ruimtecalculator, dit scheelt een hoop inspanning en zorgt voor een ontspannende manier van het uitzoeken van de juiste ruimte en daarbij meteen de juiste prijs.

Dus bij het Pakhuis, geen keuzenmenu's, geen offertes, geen verborgen kosten, geen sleutel, slot of administratie kosten, alleen de huurprijs die vooraf bij u bekent is. Duidelijk en simpel, wie houdt daar niet van!

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws