Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Zorggroep Medelanders in Pakhuis in Enschede!


Geplaatst op 31-03-2012 13:25

Ook Zorggroep Medelanders kiest tijdens de verbouwing voor de opslagboxen van Pakhuis Opslag in Enschede. Voor korte periode van een aantal maanden werden er twee opslagruimtes gehuurd om de kantoorinventaris netjes en veilig op te slaan.

Zorggroep Medelanders is een jonge dynamische organisatie gericht op kwalitatieve en klantgerichte zorgverlening. Met klantgericht richten wij ons op een laagdrempelige toegang en wordt er vanuit uw specifieke wensen en zorgbehoefte gezocht naar maatwerkoplossingen. Uw woon- en leefsituatie wordt hierin als uitgangspunt genomen.

Zorggroep Medelanders heeft naast reguliere thuiszorg, zich voornamelijk gespecialiseerd in zorgvragers met een andere afkomst. Zorggroep Medelanders kent in haar filosofie geen verschil tussen ras, leeftijd, kleur, religie. De mens als individu staat centraal. Mede door de zorg in eigen taal en cultuur te leveren wordt een essentieel onderdeel van de zorgverlening ondervangen.
Communicatie is één van de belangrijkste factoren voor het leveren van kwalitatieve en resultaat gerichte zorg.

Zorggroep Medelanders staat voor enthousiasme, diversiteit, klantvriendelijkheid, laagdrempeligheid, warmte, betrouwbaarheid en transparantie. Daarnaast ziet zorggroep Medelanders het als haar taak om een brug te slaan tussen zorgvragers en andere zorgaanbieders.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws