Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Mega-verhuizing Timberland


Geplaatst op 27-02-2012 15:12

ENSCHEDE - Timberland gaat verhuizen van Enschede naar Almelo. Een mega-operatie, maar de klant mag er niets van merken. Planning is het toverwoord.

De klanten hebben er als het goed is nog niets van gemerkt. Toch zit Timberland midden in de voorbereidingen voor de megaverhuizing van het Enschedese industrieterrein Marssteden naar het XL Businesspark bij Almelo. Daar verrijst een distributiecentrum van 55.000 vierkante meter, vanwaaruit outdoor-kleding en -schoeisel van het Amerikaanse merk hun weg vinden over het Europese vasteland, het voormalige Oostblok, het Midden- en Verre Oosten, Dubai en Zuid-Amerika. Achter de schermen wordt de verhuisoperatie met strakke hand geleid. Eind maart moet het bedrijfspand in Almelo klaar zijn, dan kan worden begonnen met het overbrengen van de voorraad en de inventaris. Liefst duizend vrachtwagens zullen daarvoor moeten pendelen tussen Enschede en Almelo. Welk transportbedrijf die opdracht krijgt is nog niet bekend. „Niet iedereen heeft duizend auto’s klaar staan. We zijn met meerdere partijen in gesprek, alle uit de regio”, aldus directeur Mark van Onna.

Lees in De Twentsche Courant Tubantia van zaterdag meer over de verhuizing van Timberland.

Bekijk de foto's van fotograaf Emiel Muijderman van het nieuwe pand van Timberland.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws