Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Introductie; speciale winterbanden bewaardoos


Geplaatst op 08-12-2011 08:44

Smurfit Kappa Van Dam introduceert een speciale bewaardoos voor winterbanden, de WheelBox. Door de strenge winters van de afgelopen paar jaar is er een explosieve vraag naar winterbanden ontstaan. De WheelBox zorgt volgens Kappa Van Dam voor een slimme en veilige opslag van deze banden.De winterbanden worden per set van vier of acht in de WheelBox gerold. Na het sluiten van de box met een deksel, vormt zich een solide bewaardoos die tot vijf hoog gestapeld kan worden. Dit betekent een ruimtebesparing van minimaal 60% per palletplaats.

Met het stapelen van de WheelBox op pallets wordt een veilige arbeidssituatie gecreëerd. Door de slimme constructie van de Wheelbox onstaat een enorme ruimtebesparing die voorkomt dat er onnodig hoge kosten voor de opslag van winterbanden worden gemaakt.

De WheelBox, die verkrijgbaar is in vier varianten met of zonder bijpassende pallet, is handmatig op te zetten en op een passende pallet direct en veilig met een pompwagen of heftruck te vervoeren. De verpakking is gemaakt van solide Powerboard® dat ongeveer vijf tot zeven keer kan worden hergebruikt. Desgewenst kan het logo van de dealer er op worden geplaatst. Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van grote en zware golfkartonnen verpakkingen voor vrijwel iedere toepassing.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws