Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Eerst selfstorage locatie in de Filipijnen


Geplaatst op 25-11-2011 09:49

Twee broers in de Filipijnen hebben besloten om een ​​self-storage faciliteit te open als eerste in hun land. Mark en Carlo Coronel, samen met hun moeder Celina Martinez-Coronel, geopend Safehouse Storage Facility in 2010. De familie is ook eigenaar van Insular Rural Bank.

Carlo (links) en Marc Coronel, Safehouse opslag, Filipijnen.

Wat leidde uw gezin een self-storage bedrijf te open?

De opening van Safehouse kwam als een ongeluk voor ons. We waren echt niet van plan om een ​​self-storage faciliteit in de Filippijnen te openen. Een bedrijf benaderde ons en vroeg of zij haar overtollige financiële documenten bij ons op te slaan in een van onze magazijnen. Aangezien wij al in de warehousing activiteiten zaten, hebben mijn broer en ik besloten om een ​​20 vierkante meter ruimte te bouwen in een van onze 500 vierkante meter magazijnen.

Niet wetende dat er sprake was dat soort van zaken in de Verenigde Staten, hebben we geprobeerd om meer over de self-storage branche-onderzoek op het internet. Vervolgens hebben we besloten om drie boxen te bouwen en probeerde ze uit in de markt. Verrassend genoeg, gingen mensen ons te bellen en wilde om te profiteren van onze diensten. Dat is de tijd toen we zagen dat er was een markt voor dit type bedrijf. Dat is in wezen de geboorte van Safehouse.

Wat is de status van de branche in uw land? Zijn er veel faciliteiten of nieuwe ontwikkelingen?

Onze vestiging was de eerste self-storage faciliteit in de Filippijnen. Deze industrie is nog niet bekend in ons land. Het grootste deel van de opslag bedrijven hier in de Filippijnen zijn bedrijven waarin zij pak je spullen en plaats ze in de lift bestelauto's en niet in individuele bergingen. Er zijn weinig self-storage faciliteiten in de Filippijnen, maar we zijn de eerste roll-up deuren te gebruiken voor elke individuele eenheid.

Wat zijn de belemmeringen voor het invoeren van de industrie in uw land?

Een van de belemmeringen voor het invoeren van de industrie is de locatie waarin u de faciliteit plaats. Het is een zegen dat we in de warehousing bedrijf zitten, dus locatie is geen probleem. Voor sommige mensen zou het moeilijk voor hen om een ​​strategische locatie kiezen en betalen een minimale vergoeding te huur.

Een ander ding zou de kennis over dit type bedrijf. Het is niet zomaar verhuren van opslag units, maar ook ervoor te zorgen dat de logistiek soepel zijn. In onze opslag, we omgaan met het verplaatsen van items van de klant de plaats van de opslag unit. Wij zorgen ervoor dat de klant niet hoeft te maken over hoe hij zijn artikelen kunnen vervoeren naar de opslagplaats.

Wat zijn sommige markten verschillen tussen de Filippijnen en de Verenigde Staten?

Een van de belangrijkste markt verschil is mensen in de Filippijnen rekenen op service. Daarom hebben we niet volledig kunnen hechten het woord "zelf" aan ons merk. We geven de klanten een gepersonaliseerde storage-oplossing. Het is niet alleen de opvang van hun behoefte aan opslagruimte, maar ook het doen van de verpakking, bewegen en het beheer voor hen.

In de VS kun je verhuren een vrachtwagen en de client kan gebruiken voor het trekken zijn meubels. Hier in de Filippijnen, kunnen wij niet bieden dit soort diensten. Mensen hier zal niet gaan door de ruzie van het besturen van de truck en het bewegen van hun meubilair tot de faciliteit. Zij zouden betalen om hun leven te handig. Ik zou niet zeggen dat de mensen hier verwend zijn, maar de meeste van onze klanten zijn professionals, zodat ze niet de tijd hebben om die dingen te doen. Zij zouden liever willen onze diensten en geen zorgen over.

Zijn klanten het omarmen van de dienst, of bent u het opleiden van hen over hoe het werkt en wat het betekent voor hen?

Klanten omarmen de dienst. Elke keer als ze vragen, ze vertellen ons dat het tijd dat iemand dit soort zetten van de activiteiten in de Filippijnen. Maar we moeten nog steeds om hen te onderwijzen over hoe het werkt. Zoals ik al zei, dit is nog nieuw in de Filippijnen; mensen nog niet weten hoe dit werkt. Wat we nodig hebben te bereiken is bewustwording. We moeten mensen bewust te maken is er deze vorm van dienstverlening hier.

Wat is de toekomst van de industrie in uw land en welke uitdagingen zal worden geconfronteerd met het?

Er is zo'n mooie toekomst voor dit soort zaken in de Filippijnen. Meer condominiums worden opgezet in de buurt van onze faciliteit. Er is zelfs een resort-type condominium 10 minuten afstand van de faciliteit is ontworpen door niemand minder dan Paris Hilton. Fort Global City is een groeiende business district in Metro Manilla. Afgezien van Makati, dat is het centrale zakelijke district in de metro en ligt op slechts 15 minuten van de faciliteit, Bonifacio Global City (BGC) is zelfs nog dichterbij. High-rise commerciële gebouwen en flatgebouwen zijn al verrommeling van de BGC skyline. Met deze ontwikkelingen, zullen meer mensen behoefte aan extra opslagruimte.

Een van de uitdagingen waar onze onderneming zal worden geconfronteerd zal worden concurrentie. Het bewustzijn van dit soort zaken zal ofwel brengen meer klanten of meer concurrentie. Ter voorbereiding op ons voor de laatste, zijn we nu op volle blast op onze expansie door het toevoegen van meer functies en diensten. We ontwikkelen een sales team dat aandacht zal brengen aan de mensen die er dit soort zaken. We zijn nu het toevoegen van meer eenheden en het ophangen van meer takken die ook zou kunnen tegemoet te komen aan de mensen die in het noordelijke deel van Metro Manilla.

BRON: Inside Self Storage

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws