Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Extra Opslag, tijdens de winter, Pakhuis Opslag!


Geplaatst op 28-10-2011 09:37

De wintermaanden komen er aan en dat betekent dat veel goederen opgeslagen moeten worden. Denk daarbij aan tuin- of loungeset, de zomerbanden, de scooter of motor en allerlei dergelijke goederen. Nu kan je daar de carport of garage voor gebruiken, maar dat is ten eerste niet al te best voor de goederen zelf, maar gezien de lange winters is dat ook niet het meeste praktische. En die maanden loop je er dan vaak tegenaan en zou je dit toch graag anders zien.

En dat kan, extra ruimte is tegenwoordig flexibel te huren in elke gewenste maat, en dat in de tijd die u nodig heeft. Zo kun je dus voor alleen de wintermaanden een box huren waar u uw loungeset met kussens en een aantal extra dozen al voor een paar tientjes beveiligd en verwarmd kan opslaan.

Zo houdt u uw extra kamer, garage of carport mooi vrij voor dat waar u deze in eerste instantie voor wil gebruiken. Wel zo handig, extra ruimte in snel gecreëerd met Pakhuis Opslag in Enschede, Hengelo en Almelo.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws