Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Pakhuis Opslag actief op Social Media


Geplaatst op 11-10-2011 13:53

Het is niet meer weg te denken uit de huidige tijd van de computers en internet. Miljoenen mensen en bedrijven vinden elkaar op deze sites en delen daar hun privé of zakelijke meningen en houden elkaar op de hoogte van allerlei zaken die mensen belangrijk of leuk vinden om te delen.

Zakelijk gebruik van Social Media is iets van de laatste jaren en is nu sterk in opmars, Een bedrijf zonder internetsite kan nu al jaren niet meer, maar nu is er een tijd aangebroken waar we kunnen stellen dat een bedrijf zonder Social Media ook niet meer kan.

Pakhuis Opslag gebruikt de meeste media vormen ook al geruime tijd maar er komen er ook steeds weer nieuwe platformen bij. Hieronder een opsomming van alle gebruikte media van Het Pakhuis, geïnteresseerde, volg ons!


Twitter http://twitter.com/#!/pakhuisopslag

Linkedin http://nl.linkedin.com/in/pakhuisopslag

Facebook http://www.facebook.com/pakhuisopslag

Youtube http://www.youtube.com/pakhuisopslag

Hyves http://opslagruimte.hyves.nl/

Foursquare https://foursquare.com/pakhuisopslag

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws