Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Alweer een lekkere klant in onze opslagboxen!


Geplaatst op 23-09-2011 20:41

Ook Peijnenburg kiest voor het gemak en de voordelige prijs van Pakhuis Opslag.

Veel vertegenwoordigers hebben de weg naar onze opslagruimtes al gevonden, en daar zitten er ook heel wat tussen met een ‘lekker’ assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Coca Cola, Grolsch, Maasland, Stimorol, Lays chips, etc Natuurlijk zijn onze opslagboxen in Almelo, Hengelo en Enschede ook ideaal voor non food producten, archief, pallets of andere producten die u zakelijk wil opslaan. U huurt de ruimte die u wenst voor de tijd die u nodig heeft, en deze box is voor u 7 dagen in de week toegankelijk van 06:00 t/m 23:00. En dat altijd tegen ons twents tarief, en is gegarandeerd goedkoper, en eenvoudiger (geen inschrijf- administratie en sleutelkosten) dan welke andere aanbieder in de regio.

Peijnenburg
Peijnenburg heeft zeer veel verschillende soorten koek, ontbijtkoek en biscuitjes zodat er voor iedereen wel een eigen smaak te vinden is. Want wie Peijnenburg zegt, denkt aan koek. Wie koek zegt, denkt aan Peijnenburg. Het is niet voor niets dat Peijnenburg al meer dan 120 jaar staat voor ontbijtkoek. Peijnenburg is duidelijk marktleider in de categorie ontbijtkoek en is vooral bekend door de grote goudbruine ontbijtkoek in de felrode verpakking, waarmee elke Nederlander wel is 'grootgebracht'.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws