Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Pakhuis Opslagruimte Enschede nu al een succes!


Geplaatst op 12-09-2011 11:46

Eigenlijk is Pakhuis Enschede nog steeds niet officieel geopend, maar de verhuur van opslagboxen al daar loopt als een lopend vuurtje. De eerste 50 huurders is inmiddels al lang gepasseerd en de aanvragen blijven binnen stromen. Ondertussen wordt er nog steeds doorgebouwd, en zijn de eerste 100 boxen klaar en worden momenteel eerst afgewerkt voor dat er verder wordt gebouwd.

Het succes van Het Pakhuis is niet geheel onverwacht, omdat de eerste 2 vestigingen in Hengelo en Almelo ook een zelfde soort 'vliegende' start hebben gekend. Wel opvallend is dat de meerderheid van onze klanten via mond op mond reclame de weg naar onze opslagruimte weten te vinden.

Dus gelukkig past het concept, goedkope opslagruimte in elke maat, 7 dagen per week bereikbaar, altijd op de beganegrond, geen inschrijf, sleutel of administratiekosten, ook prima in een stad als Enschede.

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws