Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Self Storage industrie blijft groeien


Geplaatst op 09-08-2011 20:33

Selfstorage industrie blijft groeien

Steeds meer individuen en bedrijven wenden zich naar selfstorage bedrijven voor het opslaan van hun privé spullen of andere items. Vooral in Singapore gaat het hard. Het is natuurlijk ook een zeer betaalbare manier om goederen op te slaan zonder langdurige contracten te hoeven sluiten. In Singapore zijn er inmiddels 20 selfstorage bedrijven terwijl in 2003 waren dit er nog slechts 2.

StorHub Selfstorage was de eerste met het selfstorage concept in Singapore. Sinds de start in 2003 heeft het bedrijf een 10-voudige groei meegemaakt van hun klantenbestand. 13,4 miljoen dollar is dit behoorlijk lucratief. De vice president wist te vertellen dat de groei voornamelijk zat van mensen die een tijdje in het buitenland hebben gewoond.

Het concept van self-storage begon in de Verenigde Staten in de vroege jaren 70. De selfstorage industrie is sindsdien uitgebreid naar plaatsen zoals Australië, Canada, Europa, Nieuw-Zeeland en Japan.

BRON: www.opslagruimte-nieuws.nl | 09-08-2011

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws