Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Pakhuis Opslag, nieuws in Enschede!


Geplaatst op 23-07-2011 13:36

Ook de winterbanden kunnen naar Het Pakhuis


ENSCHEDE – Ze waren acht jaar gele­den de eersten in Hengelo met het aanbieden van zakelijke opslag­ruimte. Daarna volgde Almelo. En nu heeft Huib in samenwerking met andere familieleden ook in Enschede een dependance van Pakhuis Opslag geopend. In de Fre­derikastraat, in de voormalige melkfabriek van de Ormet waar vroeger de flessen met melk van de Boekelose vestiging werden ge­vuld, zijn tientallen units gemaakt met een maximale vloeroppervlak­te van zo’n 25 vierkante meter.

„We hebben een bouwvergunning aangevraagd om achter de hal een nieuw bedrijfsgebouw neer te zet­ten, waar we hele kleine opslag­ruimtes willen aanbieden. Tot één kubieke meter aan toe. Daar kun je bijvoorbeeld je autobanden in kwijt.”

Al tijdens de verbouwing werden de eerste ruimtes verhuurd. 80 pro­cent van de compartimenten is ge­vuld met huisraad. Afkomstig uit nalatenschappen, van zolders of uit woningen die te koop staan.

Huib:„ Steeds meer mensen wier huizen in de verkoop staan nemen een adviseur in de arm die vertelt hoe ze het beste hun ka­mers kunnen inrichten. Vaak leidt dat er toe dat overbodige huisraad elders wordt ondergebracht om meer ruimte te scheppen. Maar ik word ook wel eens ’s ochtends vroeg gebeld door een huilende vrouw die opeens op straat is ge­zet. Die staat even later in haar eentje de opslag te vullen. Heel triest.”


Wij willen en kunnen iedereen helpen op het gebied van ruimte, maar Ik wil hier geen gestolen spullen hebben liggen. We hebben hier ook camera’s, alles wordt opgeno­men. Al kun je natuurlijk nooit voorkomen dat hier goederen lig­gen die van diefstal afkomstig zijn. Gelukkig hebben we dat nog nooit meegemaakt.”

Vader en zoon kwamen op het idee voor selfstorage na een be­zoek aan New York. We hadden aan de Oude Postweg in Hengelo een bedrijfsgebouw dat moeilijk aan de man te brengen was. „We hebben er daarna opslagruimtes in gemaakt. Het werd een succes. Er wordt van alles opgeslagen. Zo ge­bruiken kunstenaars de units om hun schilderijen op te bergen.” Webshops voor hun voorraden en particulieren voor hun inboedel!

Extra beveiligde unit


Behalve particulieren maakt ook het zakenleven steeds meer ge­bruik van opslagruimtes.

Bij Pakhuis Opslag hangen bijvoorbeeld ook de sleutels van te huur staande appartementen van DirectWonen. Nadat al­le kantoren van dit bedrijf werden gesloten komen de vertegenwoor­digers hier bijeen.

Voor deze doelgroep wordt draad­loos internet in de kantine aange­boden en komt er een koffieauto­maat.

De prijzen zijn scherp omdat ze bijna alles in eigen beheer doen.
Tot het schoonmaken aan toe.

'Opslagruimte tegen Twents tarief'

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws