Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Wie heeft 'echt' de goedkoopste opslag ruimte?


Geplaatst op 10-06-2011 20:09

Op elke site (ook op deze) lees je de volgende zin, 'wij verhuren de goedkoopste opslagunits' Als je daar over nadenkt is dat toch vrij vreemd, iedereen is de goedkoopste? Maar het ziet er ook allemaal goed en geloofwaardig uit. De website's kloppen de foto's zijn goed gekozen, alle opslag en verhuistips zijn op juiste plaats te vinden er is eigenlijk niets wat je zou kunnen opmerken dat deze kreet onjuist zou zijn.

Maar als je iets verder kijkt, valt er toch iets op! Waar zijn die scherpe tarieven dan? Waar kan ik die knaller van een prijslijst bekijken, waar open ik die prijslijst? Nee, nergens! Veel opslag bedrijven schreeuwen de goedkoopste te zijn, maar als dat zou zijn dan laat je dat toch ook zien met een prijslijst. En dan niet met een vanaf prijsje voor een opslagunit op de derde verdieping achterin het opslagcomplex? Nee, met billenbloot en alle prijzen communiceren, das helder en dan weet de klant ook echt wie de goedkoopste opslagprijzen hanteert.

Het Pakhuis is 1 van de weinigen die alle prijzen op hun site zet, toegankelijk voor iedereen, en waarom? Omdat wij de goedkoopste zijn, en dat laten we dan ook graag zien!

Voor een onafhankelijk prijs vergelijk kijk op www.opslagprijzen.nl

Foto('s)Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws