Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Self Storage, als goedkoop hotel?


Geplaatst op 08-05-2011 08:53

Self-storage zaken van het hart in de UK

Artikel vertaald door Google naar Nederlands.

Zij mogen uit zien als de meest romantische locaties, maar self-storage eenheden zou een toevluchtsoord voor steelse koppels op zoek naar een rustige plek om hun zaken te regelen.

Volgens een industry blog storage.co.uk hebben self-storage particulieren ontdekten een klein aantal mensen met hun lock-ups als prive, als duidelijk utilitair, ruimte waarin om illegale zaken te regelen. Als eigenaars van de eenheden hebben hun eigen sleutels en zijn beloofde privacy, om een ​​uur op uw lokale opslagruimten kunnen trainen als meer discreet en veel goedkoper dan een hotel.

Een woordvoerder van Lok n Store, een keten die actief is op het zuidoosten van Engeland gaf toe dat het zeker was een van de Hampshire-eenheden werd gebruikt als een cut-price hotel voor rendez-vous s middags. Hij zei: "Self storage is meestal stabiel en saai, maar we hebben een paar die gehuurde ruimte had, bezocht zij regelmatig maar nooit opgevuld. Dit is het nemen van 'de grote vriendelijke opslag bedrijf' thema tot het uiterste.

Een manager van een andere opslag bedrijf in Londen zei:. "Als je te brengen in drugs of explosieven dan je eruit gegooid meteen een bezoek met een vriendin Nou, ik denk dat we een oogje dichtknijpen, maar het is nauwelijks te gaan? te zeer comfortabel, is het? "

Een kleine opslagruimte, ongeveer 10 meter met 5 meter, kan worden gehuurd voor ongeveer £ 60 per maand, waardoor het veel goedkoper is dan zelfs de meest basic hotel.

De industry blog waarschuwt managers in de gaten te houden voor matrassen op de vloer, met geen andere bezittingen in het apparaat opgeslagen, en kijk uit voor regelmatige reizen door stelletjes, die aankomen of vertrekken zonder meubilair.
De meeste self-storage unit bedrijven te verbieden mensen te "bewonen" hun bergruimtes, maar tijdens de vastgoedboom van 2007, waren er een aantal mensen die zich tot hun lokale bedrijf een goedkoop alternatief te bieden voor het bouwen van een uitbreiding van hun huis. Sommige van de ruimten die worden gebruikt voor een speelkamer, of een plek om hun muziekinstrumenten praktijk.

Door Harry Wallop , Consumentenzaken Editor 06:00 CEST 07 mei 2011

Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws