Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Volg de nieuwe vestiging in Enschede!


Geplaatst op 19-04-2011 20:52

Het Pakhuis is met man en macht aan het werk om de nieuwe vestiging in Enschede een lust voor u opslag en oog te creëren. En dit gaat niet zonder succes, de bouw ligt op schema, de aanvragen stromen gelijkelijk binnen en locatie wordt een voorbeeld voor de opslagmarkt.

In de vestiging in Enschede wordt alleen met kwalitatief de beste materialen gewerkt, die er voor zorgen dat u goederen veilig en schoon kunt opslaan. De boxen zijn gemaakt van 10cm dikke betonblokken, dit in tegenstelling tot elke andere aanbieder van deze vorm van opslag. De deuren zijn van massief hout van tig kilo's per deur, afgesloten met een veiligheidsslot en sleutels. In de ruimte vind u heugaveld vloer bedekking, om de kans op beschadiging nog meer tegen te gaan. En het geeft ook net dat beetje extra aan uw ruimte.

Klik op de link voor de foto's van het eerste deel van de verbouwing in Enschede.
http://bit.ly/iedKPN

Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws