Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Seizoenartikelen steeds vaker in opslag


Geplaatst op 19-04-2011 20:37

De Nederlander trekt steeds meer naar buiten, leeft zomers steeds meer in zijn tuin en probeert die dan ook zo luxe mogelijk in te richten, crisis of geen crisis. Ook op de terrassen in de horeca word je steeds vaker onthaald in grote loungesets. Nu het einde van de zomer in zicht is, rijst de vraag: waar laten we alle spullen in de herfst- en winterperiode?

Buitenkeukens, luxe loungemeubelen, terrasverwarmers en steeds groter wordende barbecues zijn te kostbaar om gewoon maar buiten te laten overwinteren. Vaak blijkt de eigen woon- of opslagruimte niet berekend om deze ruimtevreters op te slaan. Externe opslag biedt dan een uitkomst. Vaak wordt gedacht dat je dan meteen units ter grootte van een garage moet afnemen, maar niets is minder waar. Al vanaf 1 m3, dat zijn 10 verhuisdozen, kun je je spullen droog en verwarmd laten opslaan.

Ruimtegebrek
Onderzoek wijst uit, dat van de zeven miljoen huishoudens in ons land er bijna 1,5 miljoen te kampen hebben met chronisch ruimtegebrek. Verhuizen naar grotere woonruimte is niet altijd een mogelijkheid, zeker niet gezien de woningmarkt van dit moment. Wie zichzelf de vraag stelt of hij alle spullen om zich heen ook daadwerkelijk regelmatig nodig heeft, komt voor het antwoord al snel terecht bij het buiten de deur opslaan, ook wel mini opslag of selfstorage genaamd. Van één tot honderd kubieke meter: voor elk gewenst volume is opslagruimte beschikbaar vanaf 6 euro per maand. Levende have en brandbare, giftige, illegale, of bederfelijke waar zijn verboden en alle handelingen worden door cameraâs geregistreerd.

Andere nieuwsberichten
TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws