Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

opslagruimte wierden

Heeft u opslagruimte nodig in Wierden? Onze vestiging in Almelo ligt op steenworp afstand van de plaats Wierden en beschikt over meer dan tweehonderd opslagboxen, die in grootte variëren van 1 tot 60 m2. Deze opslagfaciliteit is mede door zijn ligging al jarenlang een begrip in Almelo en omstreken. Wilt u een ruimte reserveren of weten wat onze opslag prijzen zijn klik op de linken, of neem contact met ons. 

Prijzen opslagruimtes in Almelo (dicht bij afslag Wierden)
Voor de prijzen van alle opslagruimtes in Almelo klikt u deze link. Wilt u vooraf eerst berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft, gebruik dan de ruimtecalculator. Opslagruimte in Almelo reserveren, klik dan op de deze link of neem telefonisch contact met ons op. 


Locatie en routebeschrijving Pakhuis Opslag Almelo
Het Pakhuis Almelo is gelegen aan de Dollegoorweg 5 (tussen Intratuin en Auto Lenferink, net voor de kanaalbrug Dollegoor). Adres : Dollegoorweg 5 7602EC Almelo, 0546 820 820 Klik hier voor de locatie van het Pakhuis in Almelo via Google Maps.

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws