Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Opslagruimte hengelo

Heeft u opslagruimte nodig in Hengelo? De vestiging waar Het Pakhuis Self-Storage in 2004 begon met haar opslagfaciliteiten staat in Hengelo. De voormalige bedrijfshal van Drukkerij Van Marle heeft plaatsgemaakt voor een van de eerste Self-Storage vestigingen in Twente. De opslagruimtes in Hengelo bevinden zich allen op de begane grond. Overdekt in- en uitladen van uw goederen behoort tot de mogelijkheden en u kunt ter plekke gebruik maken van gratis transportmiddelen. Wij bieden boxen in elk gewenst formaat aan en alle opslagruimtes zijn droog, verwarmd, verlicht en beveiligd. Daarnaast is er 24-uurs camerabewaking.

Prijzen opslagruimtes in Hengelo
Voor de prijzen van alle opslagruimtes in Hengelo klikt u op deze link. Wilt u vooraf eerst berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft, gebruik dan de ruimtecalculator. Wilt u een opslagruimte in Hengelo reserveren, klik dan op de deze link of neem telefonisch contact met ons op 0742470370.

Locatie van Pakhuis Opslag Hengelo
Het Pakhuis Hengelo is gelegen aan de Oude Postweg 26, zijstraat van de Oldenzaalsestraat. Bel ons voor een bezichtiging 0742470370. Klik hier voor de locatie van het Pakhuis in Hengelo via Google Maps

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws