Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Opslagruimte goor

Heeft u opslagruimte nodig in Goor? Onze vestigingen in Almelo en Hengelo zijn de dichtbijzijnde locaties vanaf Goor. Ruime opslagboxen, die in grootte variëren van 1 tot 60 m2 tegen scherpe prijzen. Onze opslagfaciliteiten zijn mede door de prijs kwaliteitsverhouding al 10 jaar lang een begrip in Twente. Wilt u een ruimte reserveren of weten wat onze opslag prijzen zijn klik op de linken, of neem contact met ons. 

Prijzen opslagruimtes in Almelo en Hengelo                                                                         

Voor de prijzen van alle opslagruimtes in Almelo en Hengelo klikt u deze link. Wilt u vooraf eerst berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft, gebruik dan de ruimtecalculator. Opslagruimte in Almelo reserveren, klik dan op de deze link of neem telefonisch contact met ons op. 


Locatie en routebeschrijving vanaf Goor naar Pakhuis Opslag 

Het Pakhuis Almelo is gelegen aan de Dollegoorweg 5 (tussen Intratuin en Auto Lenferink, net voor de kanaalbrug Dollegoor). Adres : Dollegoorweg 5 7602EC Almelo, 0546 820 820 Klik hier voor de locatie van het Pakhuis in Almelo via Google Maps.

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws