Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

garageboxen huren in enschede

Kwalitatief de beste opslagunits tegen het laagste tarief, is inmiddels al ruim 10 jaar onze business en niet zonder succes. Om onze formule te vertalen naar ruimtes voor u auto, motor, boot en overige te stallen goederen, is eigenlijk maar een kleine verandering. Vandaar dat wij de eerste stap gezet hebben en kunnen wij u binnen niet al te lange tijd ook voorzien van deze vorm van ruimte verhuur. 

De garageboxen en motorboxen die aan de dezelfde kwaliteitsnormen voldoen als onze bestaande opslagruimtes in de Self Storage vestigingen, zijn op verschillende punten onderscheidend ten opzichte van het bestaande huur aanbod. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de multifuncionele boxen ruimer zijn in zowel lengte als breedte ook zijn de garage's hoger dan de gemiddelde garagebox. Dan is het terrein beveiligd met hekken en camera’s. En ook zeker niet onbelangrijk de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. 

GARAGEBOXEN | ENSCHEDE

De garageboxen in Enschede zijn te verdelen in kleine boxen voor uw motor en/of andere goederen, en grote boxen voor auto, oldtimer, voorraden, inventaris etc. De ruimtes zijn alleen te huur voor periodes van minimaal 6 maanden.

  • Grote boxen € 87,00 ex btw
  • Kleine boxen € 60,00 ex btw

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent prijzen of andere zaken, neem dan contact met ons op door de link te volgen en het contact formulier in te vullen. Of bel direct met 053 4333 345

Klik hier om contact met ons op te nemen. Zie hier een filmpje van het resultaat!

TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws