Bel ons meteenTwitterLinkedinFacebookHyves

Veelgestelde vragen

Algemeen

Kan ik zonder afspraak naar één van de vestigingen van Het Pakhuis Self-Storage?
U kunt onze vestigingen alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0546-820820 of per e-mail op info@pakhuis-opslag.nl

Kan ik met mijn goederen bij mijn opslagunit komen?
U heeft altijd de mogelijkheid de goederen overdekt uit te laden. Vervolgens kunt u ter plekke gebruik maken van verschillende transportmiddelen die wij u gratis ter beschikking stellen. Hierdoor geeft het verplaatsen van uw goederen geen problemen.

Hoe bereken ik de grootte van de opslagruimte die ik nodig heb?
Met onze ruimtecalculator kunt u dat eenvoudig zelf uitrekenen. Uiteraard kunt u ook een van onze medewerkers vragen u hierbij te helpen.

Hoe ver van te voren moet ik reserveren?
Omdat wij een ruim aanbod aan opslagruimtes hebben, kunnen wij u vaak dezelfde dag nog een ruimte aanbieden. Maar om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om niet te lang te wachten met het reserveren van een passende opslagruimte.

Hoe kan ik extra ruimte aanvragen of een wijziging/verhuizing doorgeven?
Dit kunt u online regelen via “mijn pakhuis”. In de menu balk bovenin.

Pakhuis of Pakhuus?
Helaas heeft een ander opslagbedrijf uit Enschede het briljante idee gehad om zichzelf de naam Het Pakhuus te geven. Dit kan natuurlijk tot verwarring leiden en daarom hierbij onze verklaring dat er toch echt maar één Pakhuis Opslag is in Twente, en dat zijn wij!


Beveiliging en verzekering

Hoe zijn mijn goederen beveiligdOnze opslagruimtes zijn gemaakt van 10 cm dikke betonblokken, waardoor wij uw kostbare spullen de ultieme bescherming bieden tegen inbraak- of brandschade. Alle ruimtes worden afgesloten met massieve deuren die voorzien zijn van gecertificeerde veiligheidssloten. Onze panden zijn allemaal voorzien van 24-uurs camerabewaking en een uitgebreid alarmsysteem. De beelden worden minimaal twee weken bewaard en zijn te zien in onze vestigingen. Voor brandpreventie zijn rookmelders geplaatst die gekoppeld zijn aan de brandmeldcentrale. De opslagruimte is alleen toegankelijk voor diegene met de juiste pincode of sleutel.


Zijn mijn goederen verzekerd?
Het verzekeren van de goederen is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren u  om voor u overgaat tot het opslaan van de goederen contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Huren en opzeggen
Wat heb ik nodig om een opslagbox te kunnen huren bij Het Pakhuis?
Bij privégebruik is een geldig legitimatiebewijs, zoals bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of een identiteitskaart, voldoende. Bij zakelijk gebruik vragen wij eveneens een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Opzeggen kan via deze site onder het kopje MIJN PAKHUIS, het opzegtermijn is 1 kalendermaand.

Betaal ik naast de huur ook nog extra kosten?
Wij berekenen een borg en deze is bij automatische incasso gelijk aan één huurperiode met een minimum van € 100,-. en dat bedrag is inclusief €25,- administratiekosten.


Wat is de looptijd van het contract?
De minimale looptijd van het contract is 1 maand. Daarna bent u vrij om de ruimte op te zeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van één volledige kalendermaand, die ingaat op een vooraf afgesproken en door u bepaalde datum.

Hoe zeg ik mijn contract op?
Dit kunt u online regelen via "mijn pakhuis". Na het invullen ontvangt u binnen twee werkdagen een bevestiging. Ontvangt u deze niet, neemt u dan direct telefonisch contact met ons op.


TwitterLinkedinFacebookHyves

Ruimte calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bereken aan de hand van onze ruimte calculator welke unit bij u past en wat een ruimte kost.

nu berekenen

Opslag reserveren

Extra ruimte nodig? Reserveer hier vrijblijvend u eigen opslagbox in elk gewenst formaat en voor de periode die u zelf nodig heeft.

nu reserveren

Pakkend nieuws